Over mij

Ik ben Jette en ik heb mijn eigen massagepraktijk Bodyflow. Vroeger was ik altijd al geïnteresseerd in massage. Het is mijn grote passie en daarom ben ik begonnen als massagetherapeut. Ik heb verschillende opleidingen succesvol afgerond en certificaten behaald. Al jaren ben ik actief als succesvol masseuse en sinds 9 jaar heb ik mijn eigen massagesalon. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt!

Een massagekamer met twee massagebedden, veel handdoeken en een spiegel

Massage en gezondheid

Wat veel mensen niet beseffen is dat een massage behandeling een boost voor de gezondheid kan zijn. Je kunt het vergelijken met een goede nacht slapen, een work-out of een vitamine boost. Gezondheid en welzijn hangen samen en met een massage heb je daar veel invloed op. Het is daarom aan te raden om eens per maand een therapeutische of ontspannende massage behandeling te ondergaan. Een massage zo nu en dan hoort bij een gezonde leefstijl en bevordert de gezondheid.

 

Verschillende soorten massage

In alle jaren dat ik masseer heb ik diverse massage technieken onder de knie gekregen. Inmiddels ben ik ervaren masseur en mijn specialiteiten zijn gezichtsmassage en therapeutische massage. De massages die het populairste zijn in mijn salon zijn voetmassage en stoelmassage.

 

Blog

Naast dat massage mijn grote passie is, houd ik mezelf bezig met sporten en een gezonde leefstijl. Ik schrijf erover op deze website zodat iedereen mijn tips voor een gezonder leven kan lezen. Zo heb ik bijvoorbeeld geschreven over populaire sporten en over de voordelen van buiten sporten. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn blog. Je kunt je ook volgen op Twitter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *