Massage behandelingen

Bodyflow verzorgt diverse soorten massage behandelingen. Elke behandeling heeft een specifiek doel, variërend van stress verminderen tot het voorkomen van blessures. Weet je niet welke behandeling goed is voor jou? Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek. Lees meer over de desbetreffende soort massage door te klikken op de onderstaande knop.

Ontspanningsmassage

Op zoek naar rust in je lijft en wil je graag stress verminderen? Dan is het goed om een ontspanningsbehandeling te kiezen. Vraag de huisarts ernaar. Soms worden ontspanning behandelingen namelijk vergoed door de zorgverzekering. Lees hier meer over een ontspannende en verzorgende massage.

Meer over de ontspanningsmassage

 

Therapeutische massagebehandelingRug massage

Therapeutische massage is een goed idee voor mensen met veel stress of burn-out klachten. Ook voor mensen met chronische pijn is deze vorm van ontspanning een aanrader. Je voelt je na de behandeling fit en verkwikt! 

Meer over de therapeutische massage

 

Hotstone massage: behandeling met verwarmde stenen

Deze behandeling wordt uitgevoerd met verwarmde stenen. De warmte zorgt ervoor dat de rugspieren volledig kunnen uitrusten. Omdat de spieren door de behandeling  gedurende langere tijd verwarmd worden, kunnen ze hun gifstoffen beter kwijt. Dit is perfect voor mensen die vaak last hebben van terugkerende rugpijn en stijve rugspieren.

Meer over de hotstone massage

 

SportmassageEen persoon meth hardloopschoenen nog aan is aan het rusten in bed

Heb je een blessure omdat je veel sport? Of ben je een (top)sporter of amateur sporter en wil je blessures juist graag voorkomen? Een goede sportmassage kan jou hierin ondersteunen. Daarnaast is het goed om, als je veel sport, regelmatig een sportmassage te nemen. Zo kunnen jouw spieren de afvalstoffen afvoeren en zul je minder last hebben van spierpijn en spierkrampen.

 

Meer over de sportmassage

 

Ontspannende zwangerschapsmassage

Voor een aanstaande mama om even lekker te relaxen. Want zwanger zijn is zwaar en geeft veel lichamelijke klachten. Daarom is even ontspannen wel zo fijn. Geef deze behandeling cadeau bij bijvoorbeeld een babyshower! Je vriendin zal je dankbaar zijn omdat jij haar laat relaxen!

Meer over de zwangerschapsmassage

 

Voetmassage

Vaak last van pijnlijke voeten of andere voet gerelateerde klachten? Geef dan je voeten een spa gevoel. Voor wandelaars en mensen die veel staand werk doen of gewoon om je voeten te verwennen! Mensen vergeten vaak dat hun voeten veel te voortduren krijgen en daarom is een voetmassage geen overbodige luxe. 

Meer over de voetmassage