Over mijn massagepraktijk

Ik ben Jette en ik heb mijn eigen massagepraktijk Bodyflow. Vroeger was ik altijd al geïnteresseerd in massage. Het is mijn grote passie en daarom ben ik begonnen als massagetherapeut. Ik heb verschillende opleidingen succesvol afgerond en certificaten behaald. Al jaren ben ik actief als succesvol masseuse en sinds 9 jaar heb ik mijn eigen massagesalon. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt!

Massage en gezondheid

Een massagekamer met twee massagebedden, veel handdoeken en een spiegel
Mijn massagepraktijk

Wat veel mensen niet beseffen is dat een massage behandeling een boost voor de gezondheid kan zijn. Je kunt het vergelijken met een goede nacht slapen, een work-out of een vitamine boost. Gezondheid en welzijn hangen samen en met een massage heb je daar veel invloed op. Het is daarom aan te raden om eens per maand een therapeutische of ontspannende massage behandeling te ondergaan. Een massage zo nu en dan hoort bij een gezonde leefstijl en bevordert de gezondheid. Het stimuleert de bloedsomloop, waardoor zuurstof beter op de plekken komt waar het nodig is. Daarnaast geeft een massage rust voor zowel spieren, gewrichten als het hoofd. Na een massage voel je je als herboren. Dat komt ook doordat de aanrakingen het vrijkomen van endorfine stimuleren. Endorfine is een stofje wat er voor zorgt dat je je gelukkig voelt.

De massagepraktijk

Ik heb een eigen praktijk aan huis waar ik werk. Ik heb twee bedden waar ook duo massages mogelijk zijn. Er hangt een ontspannen sfeer en ik maak gebruik van essentiële oliën voor het ultieme relaxte gevoel. Op verzoek kan ik rustige muziek aanzetten. Ik ben ook in het bezit van een zwangerschapsmassage bed. Deze maakt het mogelijk dat zwangere vrouw toch op hun buik kunnen liggen voor een ontspannende massage.

voetmassage

Verschillende soorten massage

In alle jaren dat ik masseer heb ik diverse massage technieken onder de knie gekregen. Inmiddels ben ik ervaren masseur en mijn specialiteiten zijn gezichtsmassage en therapeutische massage. De massages die het populairste zijn in mijn massagepraktijk zijn voetmassage en een zwangerschapsmassage. Deze twee soorten massage vereisen veel kennis over verschillende drukpunten.

Schrijven

Jette van Bodyflow

Naast het hebben van een massagepraktijk, houd ik mezelf bezig met sporten en een gezonde leefstijl. Ik schrijf erover op deze website zodat iedereen mijn tips voor een gezonder leven kan lezen. Zo heb ik bijvoorbeeld geschreven over populaire sporten en over de voordelen van buiten sporten. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn blog. Je kunt je ook volgen op Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *