Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage voor de stresskippen, heethoofden en de perfectionisten.

Druk, druk, druk

Een ontspanningsmassageWe ontspannen te weinig. Een burn-out, overwerkt, overspannen… Je hoort het steeds vaker in je omgeving. Mensen vallen uit op werk omdat ze de druk niet meer aan kunnen. Het lichaam is op. Meestal doordat men te lang met al bestaande stress klachten rond liep. Werk, studie, kinderen, huishouden, sporten en ook nog een leuk sociaal leven. Tegenwoordig zijn we allemaal druk en gestrest. Een druk leven en veel stress zorgen voor overbelasting van het lichaam. Het is belangrijk om op tijd rust te nemen. Een druk en stressvol leven kan namelijk op den duur ook fysieke klachten geven. Dat moment wil je natuurlijk graag voorkomen.

We vergeten onszelf rust te geven en tijd aan onszelf te besteden. Ontspanning inplannen is niet makkelijk, maar wel heel belangrijk. Juist in deze drukke tijden. Bij veel stress kan je gebaat zijn bij ontspanningsoefeningen (zoals bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen) of een massage. Een ontspanningsmassage helpt het lichaam om te gaan met stress en andere invloeden van buitenaf die het lichaam uit balans brengen.

De ontspanningsmassage van Bodyflow

Na een ontspanningsmassage voel je je ontspannen en fit zonder stressDe massage is er op gericht om het lichaam tot rust te brengen. Het zorgt ervoor dat spieren kunnen ontspannen. Spieren worden weer soepel, pijn verdwijnt en de vermoeidheid neemt af. Als je lichaam ontspant, kan ook je mind weer helemaal relaxen. Je hebt even de tijd om na te denken over helemaal niets! Dat geeft je brein rust. Na afloop van deze massage voel je je heerlijk ontspannen en fris. Een ontspanningsmassage is ook een goed alternatief voor meditatie en detox. Je kunt je namelijk heerlijk ontstressen. Voorlopig kun je er weer helemaal tegenaan!

Wil jij meer weten over de massage? Neem contact op voor een gratis intake gesprek of bespreek het met je huisarts. In sommige gevallen kun je namelijk jouw massage vergoed krijgen door de zorgverzekering!