Ontdek Massagepraktijk Amsterdam Noord bij Vitaal Welzijn

Ben je op zoek naar een plek in Amsterdam Noord waar je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen? Dan ben je bij Vitaal Welzijn aan het juiste adres. Onze massagepraktijk biedt een breed scala aan massages die volledig zijn afgestemd op jouw lichaam en behoeften. Lees verder om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welkom bij Massage Amsterdam Noord

Bij Massage Amsterdam Noord kun je kiezen uit een uitgebreid massage keuzemenu, variërend van ontspanningsmassages tot massagetherapie, en van triggerpoint tot deep-tissue massages. Of je nu komt om te ontspannen of om specifieke klachten te verlichten, onze ervaren masseurs staan voor je klaar.

Onze massages

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is perfect om even helemaal tot rust te komen en je dagelijkse stress los te laten. Onze masseurs zorgen ervoor dat je volledig ontspant en je lichaam de tijd krijgt om te herstellen.

Massagetherapie

Voor diegenen met specifieke klachten biedt massagetherapie uitkomst. Deze therapie richt zich op het verlichten van pijn en spanning in het lichaam, en helpt bij het herstel van blessures en het verbeteren van de algehele mobiliteit.

Triggerpoint Massage

Triggerpoint massage is gericht op het aanpakken van knopen in de spieren die pijn en ongemak veroorzaken. Door gerichte druk uit te oefenen op deze punten, helpen onze masseurs om de spanning te verlichten en de pijn te verminderen.

Deep-Tissue massage

Deep-tissue massage richt zich op de diepere lagen van spieren en bindweefsel. Deze massage is ideaal voor mensen met chronische pijn of spierspanning, en helpt om de flexibiliteit en mobiliteit te verbeteren.

Ervaren masseurs

Onze masseurs, Petra en Niels, hebben hun HBO-opleiding gevolgd bij Esoterra en zijn experts in hun vakgebied. Met hun uitgebreide kennis en ervaring hebben ze al veel mensen geholpen, zowel bij het verlichten van klachten als bij het bieden van ontspanning. Bij ons krijg je een no-nonsense massage die volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Vergoeding via zorgverzekering

Wist je dat je, als je aanvullend verzekerd bent, een deel van de kosten van massagetherapie vergoed kunt krijgen? Dit maakt het nog aantrekkelijker om regelmatig een massage te boeken en goed voor jezelf te zorgen.

Bezoek ons snel

We nodigen je van harte uit om langs te komen en zelf te ervaren hoe het is om te ontspannen bij Massage Amsterdam Noord. Of je nu komt voor een ontspanningsmassage, massagetherapie of een andere behandeling, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen je lichaam en geest in balans te brengen.